ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ
ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον προσωπικό σας οδηγό εμπειριών που είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τα κρυμμένα “διαμάντια” της ελληνικής θάλασσας, να αποδράσετε σε προορισμούς ανεξερεύνητης ομορφιάς και να ζήσετε μοναδικές στιγμές ελευθερίας.

fleet
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε το βαθύ γαλάζιο

reasons why
ΓΙΑΤΙ open sea

4 λογοι
για να σχεδιάσεις την επόμενη απόδρασή σου με φουσκωτό σκάφος της Open Sea

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Επενδύοντας συνεχώς, έχουμε καταφέρει να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας με τον μεγαλύτερο στόλο φουσκωτών σκαφών, προκειμένου να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την επόμενη εμπειρία σας με φουσκωτό σκάφος. Η ποικιλία των διαφορετικών μοντέλων του πλήρως εξοπλισμένου στόλου μας είναι έτοιμη να εκπληρώσει τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Εστιάζοντας στις ανάγκες, τις προτιμήσεις σας, τη διαθεσιμότητα χρόνου και τον προϋπολογισμό σας, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε το σωστό προϊόν και την πιο κατάλληλη εξυπηρέτηση. Από εξατομικευμένες εκδρομές σε προτάσεις ειδικά για εσάς, την οικογένειά σας ή την εταιρεία σας, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, ένα event ή μια ειδική τελετή, ακριβώς όπως τις ονειρευόσασταν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μετά από χιλιάδες ώρες τεχνικής εμπειρίας, η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα για την εμπειρία σας με φουσκωτό σκάφος, όσον αφορά όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ο στόλος μας επισκευάζεται τακτικά και περνάει αυστηρές καθημερινές επιθεωρήσεις πριν από την παράδοση, προκειμένου να προετοιμαστεί για κάθε περίπτωση που μπορεί να διακόψει την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Όλα τα πλοία μας καλύπτονται από την ασφαλιστική κάλυψη, έτσι εξοικονομούμε χρόνο και δυσάρεστες εκπλήξεις σε κάθε περίπτωση.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας, ακόμη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μέσω της διαδικασίας αντιμετώπισης προβλημάτων μέσω τηλεφώνου σε 24ωρη βάση, για ολόκληρο το καλοκαίρι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα ή να σας κατευθύνουμε σε έναν τεχνικό του δικτύου μας σε οποιονδήποτε προορισμό, αν χρειαστεί.

Open sea
Open sea προτασεις

Αποδράστε στις Ελληνικές θάλασσες

Ενοικιάστε ένα σκάφος με skipper ή χωρίς. Προετοιμαστείτε και επιβιβαστείτε για μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς, γρήγορης και πάντα ασφαλούς περιπέτειας στην μαγευτική ομορφιά της Ανοιχτής Θάλασσας.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ

Ο οδηγός της open Sea

Αφεθείτε στο βαθύ μπλε με την πλήρη ασφάλεια που προσφέρει η Open Sea. Τα κρυστάλλινα νερά της ελληνικής θάλασσας σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε από το έντυπο της Open Sea, ώστε να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στη θάλασσα!

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εξατομικευμένες ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εστιάζοντας στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας για την εμπειρία των ονείρων σας, οι ειδικοί μας θα σας κάνουν μια μοναδική πρόταση που θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας. Είτε είστε μεμονωμένος ταξιδιώτης είτε η ψυχή του πάρτι, μπορούμε να σχεδιάσουμε κάθε ταξίδι ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε για το μοναδικό πλάνο της δικής σας περιπέτειας, ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Δώστε μας μερικές αρχικές πληροφορίες σχετικά με την ιδανική σας περιήγηση και οι ειδικοί μας θα σας δώσουν μοναδικές προτάσεις και ιδέες.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Get Inspired

#OPENSEA

Live the Experience
Εγγραφείτε στο e-newsletter μας