09 Ιούν 2017

Φουσκωτό σκάφος, ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις το Αιγαίο

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αναζητούσα την περιπέτεια και ειδικά σε εκείνες τις ιδιαίτερες περιπτώσεις του χρόνου, τις διακοπές!

Μία από τις εμπειρίες που θα θυμάμαι για πάντα είναι το ταξίδι μου στις Κυκλάδες με ένα φουσκωτό σκάφος 10 μ. Είμαι άνθρωπος του καλοκαιριού, το παραδέχομαι, και λατρεύω τη θάλασσα. Υπάρχει λοιπόν καλύτερο μέρος να απολαύσεις το απέραντο γαλάζιο από το Αιγαίο;

Όταν σχεδίαζα το ταξίδι μου είχα ένα πράγμα στο νου μου: αυτό το καλοκαίρι ήθελα να βιώσω το συναίσθημα της πλήρους ελευθερίας και της χαλάρωσης! Συνειδητοποίησα ότι αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να βρω έναν τρόπο να είμαι κοντά στη θάλασσα, μακριά από πολύβοα νησιά  αλλά όχι εντελώς αποκομμένος από τους ανθρώπους! Έπρεπε να βρω την ευελιξία να επισκέπτομαι πολλά μέρη με τον τρόπο και στον χρόνο που ήθελα. Κι έτσι ανακάλυψα ότι ο καλύτερος τρόπος να το πετύχω ήταν να νοικιάσω ένα φουσκωτό σκάφος.

Έχοντας την τύχη να κάνω το ταξίδι αυτό με ένα φίλο που έχει άδεια skipper, η περιπέτειά μας ξεκίνησε εύκολα! Αν όμως δεν έχετε την ίδια δυνατότητα, μην το αφήσετε να σας σταματήσει! Υπάρχει πάντα η επιλογή της ενοικίασης φουσκωτού  σκάφους με τον skipper, με διακριτικότητα και άνεση! Μόλις επιβιβαστείτε, θα δείτε να εμφανίζονται μπροστά σας απεριόριστες επιλογές! Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε ένα κοντινό νησί, να κάνετε μια στάση για μια αναζωογονητική βουτιά στα μπλε νερά Αιγαίου, να κάνετε καταδύσεις ή απλώς να καθίσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα που προσφέρει η ηρεμία της θάλασσας καθώς ένα ελαφρύ αεράκι θα ανεμίζει τα μαλλιά σας.

Θα θυμάμαι για την υπόλοιπη ζωή μου τη στιγμή που γύρισα το πρόσωπό μου και είδα τον ορίζοντα μέσα στην ηρεμία του Αιγαίου και μαγεύτηκα από τις εκατοντάδες αποχρώσεις του ροζ και του κίτρινου που γέμιζαν τον ουρανό καθώς έβλεπα τον ήλιο να γίνεται ένα με τη θάλασσα δημιουργώντας το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της ζωής μου.

Πραγματικά εύχομαι να έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους!

More Inspiration

Get Ready
for your next Sea Exploration