20 Μαΐ 2017

Τα πιο ξεχωριστά γενέθλια σε φουσκωτό σκάφος!

Όλοι ανυπομονούμε για αυτήν την ξεχωριστή μέρα του χρόνου και θέλουμε απλά να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας άτομα, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας! Είναι μια μέρα που τη θυμόμαστε πάντα, αλλά εγώ σίγουρα δεν ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια έκπληξη!

Όταν ο καλύτερος φίλος μου, ο Γιάννης, με πήρε τηλέφωνο νωρίς το πρωί στα γενέθλιά μου, ένιωθα απογοητευμένος μέχρι τη στιγμή που τον συνάντησα, μερικές ώρες αργότερα στη Βουλιαγμένη. Εκεί η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκα λίγο.

Μόλις έφτασα, ο Γιάννης μου ζήτησε να τον ακολουθήσω και μερικά βήματα αργότερα φτάσαμε μπροστά σε ένα εκπληκτικό, πλήρως εξοπλισμένο φουσκωτό σκάφος! Μου ζήτησε να μπω λέγοντας «Ας κάνουμε το καλύτερο πάρτυ!».

Όταν ανέβηκα στο φουσκωτό, όλοι οι φίλοι μου ξεκίνησαν να εμφανίζονται από διαφορετικά σημεία και να μου εύχονται… Τότε άκουσα τις μηχανές να ξεκινούν! Ήξερα ότι θα ήταν μια αξέχαστη μέρα! Τα κύματα χτυπούσαν ελαφρά τα πλαϊνά του σκάφους και οι σταγόνες του θαλασσινού νερού μας δρόσιζαν! Η μουσική και το τραγούδισμα των γλάρων ήταν η τέλεια υπόκρουση για να απολαύσουμε τα ποτά μας στην άνεση που μας προσέφερε το φουσκωτό μας!

Μερικές ώρες αργότερα, ο skipper μας έσβησε τις μηχανές του σκάφους ώστε να απολαύσουμε την ηρεμία που υπάρχει στη μέση του απέραντου γαλάζιου της ελληνικής θάλασσας. Και είχε έρθει η ώρα για την τούρτα! Δεν νομίζω ότι θα έχω ξανά μια εμπειρία τόσο μοναδική όπως αυτή! Να έχω την αίσθηση της ελευθερίας και να βλέπω τόση ομορφιά! Το να μπορέσω να μοιραστώ τη χαρά των γενεθλίων μου σε τέτοιο σκάφος με τους καλύτερους φίλους μου, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω!