Στρατηγική τοποθεσία
Λίγα λεπτά μακρυά

από την επόμενη απόδρασή σας

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε στρατηγική θέση στην περιοχή της Αναβύσσου. Μόλις μερικά λεπτά από τη θάλασσα, σας δίνουν άμεση πρόσβαση σε άπειρους προορισμούς.
Οι εγκαταστάσεις, βρίσκονται κοντά στην Αττική Οδό, στην προέκταση της παραλιακής και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είναι πολύ κοντά σε όλες τις μεγάλες περιοχές της Αθήνας. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης, η απόδρασή σας είναι θέμα μίας μικρής απόφασης, για μια μεγάλη εμπειρία. Η τοποθεσία της Open Sea σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια μοναδική εξερεύνηση του βαθύ μπλε του Αιγαίου και να ξεφύγετε σε αρκετούς κοντινούς προορισμούς μέσα σε λίγα λεπτά.
Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο σε μια απόλυτη εμπειρία ή να εμπλουτίσετε τη διαμονή σας στην Αθήνα, εξερευνώντας την πραγματική ομορφιά της ελληνικής θάλασσας και των νησιών.

Κορυφαίες εγκαταστάσεις
Εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεσή σας

Στην Open Sea η ασφάλεια και η άνεσή σας είναι η προτεραιότητά μας. Πιστοί στην αποστολή μας να σας παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες σχεδιάσαμε τις πλέον εξελιγμένες εγκαταστάσεις. Επενδύσαμε στην κατασκευή ενός υπερσύγχρονου χώρου άνω των
5.000 m2 τεχνικής υποστήριξης και parking διασφαλίζοντας την παροχή μοναδικών υπηρεσιών για το σκάφος σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια πλοήγησης των φουσκωτών σκαφών που θα ενοικιάσετε από εμάς.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν:

  • Χώρο στάθμευσης
  • Τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης φουσκωτών σκαφών
  • Τμήμα Πωλήσεων

Οι χώροι μας σας προσφέρουν την ευκαιρία να σταθμεύσετε το σκάφος σας, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι ασφαλές μέσα από την 24ωρη υπηρεσία φύλαξης. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Καθημερινά, τα σκάφη μας περνούν από έναν εξουσιοδοτημένο έλεγχο υπηρεσίας από μια έμπειρη τεχνική ομάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάθε μίλι από το ταξίδι σας θα είναι ασφαλές.

 

Με χιλιάδες ώρες εμπειρίας στη θάλασσα και στα ειδικά τεχνικά ζητήματα των φουσκωτών σκαφών χρησιμοποιούμε υψηλού επιπέδου διαδικασίες και εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό. Διεξάγουμε καθημερινές επιθεωρήσεις εξασφαλίζοντας την άριστη πλοήγηση του φουσκωτού σας σκάφους από άποψη χαρακτηριστικών ασφαλείας.
Επιπλέον, σχεδιάσαμε τις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε όλα τα φουσκωτά σκάφη μας να παρουσιάζονται  με τρόπο που σας βοηθά να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Τέλος, σχεδιάσαμε μια ειδική περιοχή, την αποκαλούμε «Experience Lab”, όπου μπορείτε να συνδημιουργήσετε μαζί με την ομάδα μας τη δική σας μοναδική εμπειρία απόδρασης  με φουσκωτό σκάφος. Εκεί μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις και τις προσδοκίες του επόμενου ταξιδιού σας για σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας ή την εταιρεία σας. Η ειδική ομάδα μας θα δημιουργήσει συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας.