30 Αυγ 2017

Το καλύτερο κομμάτι των διακοπών μας ήταν η ενοικίαση ενός φουσκώτου σκάφους

Είμαστε μια πενταμελής οικογένεια και όλο το χρόνο ανυπομονούμε για το καλοκαίρι και τις διακοπές μας. Το γεγονός ότι είμαστε 5 διαφορετικοί άνθρωποι σε διαφορετικές ηλικίες και με διαφορετικά ενδιαφέροντα, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή των διακοπών που θα μπορούμε να απολαύσουμε όλοι μας εξίσου!

Φέτος, αποφασίσαμε να οργανώσουμε ένα ταξίδι που θα άρεσε σε όλους και θα μας προσέφερε μια εμπειρία που θα μας ένωνε ακόμα περισσότερο και την οποία θα θυμόμασταν πάντα…

Θέλαμε να βρούμε ένα τρόπο να συνδυάσουμε την ιδιωτικότητα που χρειάζεται μια οικογένεια με την ευελιξία να κανονίζουμε μόνοι μας το πρόγραμμά μας, ώστε να επισκεφθούμε όσο περισσότερα μέρη μπορούμε και να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Θέλαμε με κάποιο τρόπο να συνδυάσουμε την περιπέτεια με τη χαλάρωση, τη φύση με την ελευθερία και την ιδιωτικότητα με τη δυνατότητα να επισκεφθούμε όσο περισσότερα ελληνικά νησιά μπορούμε.

Μετά από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε πως μπορούμε να συνδυάσουμε όλα αυτά με αυτό που και οι 5 μας αγαπάμε τόσο πολύ, τη θάλασσα! Θα νοικιάζαμε ένα φουσκωτό σκάφος και θα κάναμε τις διακοπές μας ακριβώς όπως θέλαμε. Και αυτό κάναμε!

Με το που επιβιβαστήκαμε στο φουσκωτό, αφήσαμε πίσω όλα μας τα προβλήματα και τα άγχη και ήμασταν ενωμένοι σαν ένα, έτοιμοι να ανακαλύψουμε την ελληνική θάλασσα και να περάσουμε μαζί αξέχαστες οικογενειακές στιγμές.

Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την Ύδρα και να πάρουμε το φουσκωτό, ώστε να επισκεπτόμαστε διαφορετική παραλία κάθε μέρα αλλά και διαφορετικό νησί μετά την πρώτη εβδομάδα διακοπών μας. Μας γοήτευσαν τα καθαρά νερά του Σαρωνικού και το όμορφο τοπίο.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών μας στην Ελλάδα,  επισκεφθήκαμε τις Κυκλάδες! Ο καιρός ήταν υπέροχος και έτσι κάθε εκδρομή μας πήγαινε βάσει προγράμματος το οποίο σχεδιάζαμε το προηγούμενο βράδυ, κατά τη διάρκεια του δείπνου μας σε εκείνες τις εκπληκτικές παραδοσιακές ταβέρνες των ελληνικών νησιών.

Πραγματικά απολαύσαμε τις διακοπές μας στην Ελλάδα και αν έπρεπε να δώσουμε έναν τίτλο σίγουρα θα ήταν: Απόλαυση και ομορφιά σε ένα!

 

More Inspiration

Get Ready
for your next Sea Exploration