Ενοικίασε το φουσκωτό σου

και η εμπειρία ξεκινά

Είτε αποφασίσετε να ξεκινήσετε για μια περιπέτεια μόνοι και να εκμεταλλευτείτε τις απεριόριστες ευκαιρίες της ελληνικής θάλασσας, έχοντας εσείς τον έλεγχο, με μόνη συντροφιά το ελαφρύ αεράκι του Αιγαίου, και οδηγό τις όμορφες ακτές των νησιών, είτε θέλετε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει ένας πιστοποιημένος skipper είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας για περιπέτεια.
Εξερευνήστε και ανακαλύψτε τις εκατοντάδες αποχρώσεις του γαλάζιου που έχουν τα νερά του Αιγαίου και αφήστε τον ήχο των κυμάτων να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Ετοιμαστείτε να βιώσετε τη γαλήνια και αγνή ομορφιά της ελληνικής θάλασσας σε συνδυασμό με την ελευθερία που μπορεί να σας προσφέρει ένα φουσκωτό σκάφος με μοναδικό σας όριο τον ορίζοντα.
Προετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία πολυτελούς, γρήγορης και πάντα ασφαλούς περιπέτειας στην μαγευτική ομορφιά της ανοιχτής θάλασσας.

EXPLORE OUR RIBS

SKIPPERS

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ενοικίαση φουσκωτού σκάφους με έναν έμπειρο πιστοποιημένο καπετάνιο, η Open Sea είναι ο απόλυτος προορισμός.
Μένοντας πιστοί στην αποστολή μας να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, στην Open Sea γνωρίζουμε ότι ο καπετάνιος είναι το πιο σημαντικό συστατικό για μια εκπληκτική εμπειρία στην θάλασσα. Διαθέτουμε πιστοποιημένους καπετάνιους με μεγάλη εμπειρία. Όλοι επιλέγονται βάση κριτηρίων υψηλού επιπέδου. Είναι όλοι άριστοι ομιλητές Αγγλικών, με υψηλή βαθμολογία στις δεξιότητες προσωπικής επικοινωνίας, που εστιάζουν στην παροχή εκπληκτικών εμπειριών για εσάς. Με χιλιάδες ώρες εμπειρίας στη θάλασσα είναι εδώ για να σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, αποκαλύπτοντάς σας τα κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου πελάγους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια σε κάθε μίλι του ταξιδιού σας.

Επιλέξτε τον καπετάνιο σας τώρα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Ποιότητας &
Ασφάλειας

Τα σκάφη μας είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται σε ακραίες συνθήκες και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά στιβαρά, σταθερά και ασφαλή. Συνεχίζουμε ακούραστα να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε τα Φουσκωτά Σκάφη μας για να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας και τους Διεθνείς Κανονισμούς. Κύρια ευθύνη μας είναι η ασφάλεια της ζωής σας, όταν βρίσκεστε στη θάλασσα και η προστασία του περιβάλλοντος. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας.