Είμαστε οι εμπειρίες μας
Δημιουργούμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες με φουσκωτά

Ένας άνθρωπος είναι υπέροχος μόνο όταν ενεργεί με γνώμονα το πάθος του. Στην «Open Sea” εξερευνούμε τις Ελληνικές θάλασσες για να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες απόδρασης από την καθημερινότητα, απολαμβάνοντας την αίσθηση της ελευθερίας που μπορεί να σας προσφέρει ένα φουσκωτό σκάφος! Το πάθος μας αντανακλάται στο πρωϊνό αεράκι που σε χτυπάει όταν ανοίγεσαι στα ανοιχτά της θάλασσας. Στον άνεμο που χτυπά το πρόσωπό μας όταν το σκάφος μας διασχίζει τα κύματα. Στο ηλιοβασίλεμα στο τέλος της ημέρας στη μέση της θάλασσας, όταν οι κινητήρες είναι σβηστοί. Το πάθος μας είναι το χαμόγελό σας τη στιγμή που θα ανακαλύψετε την πιο αμμουδερή, ανεξερεύνητη παραλία του Αιγαίου. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να υπηρετούμε αυτό το πάθος.

15231
HAPPY CLIENTS
16
COUNTRIES
09
YEARS
8756
CHARTERING DAYS
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τις ελληνικές θάλασσες

Η Open Sea είναι η πλέον εξειδικευμένη εταιρία ναύλωσης Φουσκωτών Σκαφών (Ribs) στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι γεμάτη κρυμμένους θαλάσσιους θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να τους εξερευνήσετε. Δημιουργήσαμε την Open Sea για να μοιραστούμε το πάθος μας για τις Ελληνικές θάλασσες με εσάς. Με ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με το απέραντο ελληνικό γαλάζιο και θέλουν να εξερευνήσουν προορισμούς που δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν.
Με ανθρώπους που είναι στο DNA τους να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να αναζητούν μοναδικές στιγμές στη ζωή τους. Ανθρώπους που αγαπούν να ζουν μοναδικές εμπειρίες στη ζωή τους.
Οργανώσαμε μια ομάδα που είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Επενδύουμε συνεχώς σε υπερσύγχρονα σκάφη, αλλά και στους ανθρώπους μας, που σχεδιάζουν υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, τη διαθεσιμότητα χρόνου και τον προϋπολογισμό σας.
Από υπηρεσίες ενοικίασης φουσκωτών σκαφών μέχρι εξατομικευμένες και οργανωμένες περιηγήσεις με τα σκάφη μας, είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον τρόπο που ζείτε την εμπειρία μιας θαλάσσιας απόδρασης.
Είμαστε εδώ για να σας προσκαλέσουμε στο μαγικό κόσμο των φουσκωτών σκαφών μας, όπου η περιπέτεια, η αίσθηση της ελευθερίας και του στυλ κυριαρχούν. Είτε είστε κυνηγός της περιπέτειας, είτε είστε ζευγάρι, ομάδα φίλων ή οικογένεια που αγαπάτε την θάλασσα, σας προσφέρουμε απεριόριστες επιλογές για να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία με άνεση και ασφάλεια.
Επιβιβαστείτε και ετοιμαστείτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία με την Open Sea.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να βοηθάμε όλους εσάς να εξερευνείτε τους θαλάσσιους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας, να αποδράτε σε άπειρους κρυμμένους προορισμούς και να απολαμβάνετε τη θάλασσα με τον πιο συναρπαστικό και ασφαλή τρόπο

Οι ΑΞΙΕΣ μας
Το ήθος μας είναι οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξής μας. Καθοδηγούν τη σκέψη μας, την προσέγγιση μας σε κάθε θέμα, τις αποφάσεις και τις ενέργειες μας. Αυτά είναι τα θεμέλια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας. Είμαστε οι αξίες μας.

x
Αξία 1: Το πάθος μας

Η θάλασσα είναι
το πάθος μας

Να εξερευνούμε συνεχώς τους κρυμμένους πολύτιμους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας. Το να αποκαλύπτουμε νέους μυστικούς προορισμούς με φουσκωτό σκάφος, νέους τρόπους να βιώνουμε τη μαγεία της θάλασσας είναι αυτό που μας δίνει ζωή κάθε μέρα. Μοιραζόμαστε αυτό το πάθος μαζί σας και είναι αυτό που μας βοηθά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε μοναδικές προτάσεις. Είναι αυτό που μας βοηθά να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες για εσάς!

x
Αξία 2: Βέλτιστη απόδοση

Βάζουμε τα δυνατά μας κάθε στιγμή

Η αριστεία καθοδηγεί κάθε μας κίνηση και επιλογή. Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας θα πρέπει να είναι το μόνο πρότυπό μας για εσάς, κάθε στιγμή. Είμαστε θαρραλέοι και υιοθετούμε οποιαδήποτε νέα πρακτική εξυπηρέτησης, επενδύουμε στον στόλο μας και στους ανθρώπους μας, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα εξαιρετικές εμπειρίες.

x
Αξία 3: Ειλικρίνεια

Ευθύνη
Ειλικρίνεια, Διαφάνεια

Λειτουργούμε σαν ένα. Ο σεβασμός και η ακεραιότητα είναι τα κύρια συστατικά που κρατούν την ομάδα μας μαζί. Είμαστε οπαδοί της αλήθειας, ενεργούμε με υπευθυνότητα και διαφάνεια. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες μας κάθε στιγμή.

x
Αξία 4: Ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης μας όταν σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας. Είμαστε εδώ για να ζωντανεύουμε τις φιλοδοξίες και τα όνειρα των ανθρώπων και κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Τίποτα δεν μας σταματά όταν σχεδιάζουμε μοναδικές εμπειρίες για εσάς!