ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΑΙΓΙΝΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ: ΑΙΓΙΝΑ
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 37° 44’ Β, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 23° 25’ Α

  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ

    28

    Ναυτικά Μίλια

  • ΧΡΟΝΟΣ

    60

    Λεπτά

Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού Κόλπου, περιβαλλόμενη από το Αγκίστρι, τα Μέθανα, την Τροιζήνα, τον Πόρο και τον Πειραιά και έχει συνολικό εμβαδόν 82,63 τετραγωνικά χιλιόμετρα καθιστώντας το έτσι το δέυτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η Αίγινα διαθέτει πανάρχαια ιστορία και για αυτό το λόγο αρκετά αξιοθέατα αρχαιολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, η τουριστική της ανάπτυξη και η πολύ κοντινή απόσταση της Αίγινας από την Αθήνα, την κάνουν ιδανικό προορισμό για μικρές και μεγάλες αποδράσεις από την καθημερινότητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στην Αίγινα θα βρείτε κοσμοπολίτικες οργανωμένες παραλίες, εξαιρετική τοπική και διεθνή κουζίνα, πευκοδάση που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και μεγάλη ποικιλία επιλογών όσο αφορά τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Τον αρχαίο Ελαιώνα της Αίγινας. Εκεί έκανε τη περιβόητη φωτογράφιση ο οίκος Hermes, ενώ πολλοί δε γνωρίζουν την ύπαρξη του. Είναι ένας τόπος σπάνιας φυσικής ομορφιάς με ελαιόδεντρα τετρακοσίων ετών.

Ζήστε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ (photo gallery):

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ