ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΣΠΕΤΣΕΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ: ΣΠΕΤΣΕΣ
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 37° 16’B , ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 23° 09’A

  • ΑΠΟΣΤΑΣΗ

    48

    Ναυτικά Μίλια

  • ΧΡΟΝΟΣ

    105

    Λεπτά

Οι Σπέτσες, είναι το νοτιοδυτικότερο νησί του Αργοσαρωνικού. Ένα ιστορικό νησί κοντά στην Αργολική χερσόνησο, δεξιά της εισόδου του Αργολικού κόλπου, σε απόσταση 50 μιλίων από τον Πειραιά.

Από τα ομορφότερα και πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πήρε το σημερινό του όνομα την εποχή της Ενετοκρατίας, λόγω των πολλών μυρωδάτων βοτάνων & λουλουδιών του (Ιsola di Spezzie, δηλαδή νησί των αρωμάτων). Οι Σπέτσες αναδείχθηκαν σε μια από τις ισχυρότερες ναυτικές κι εμπορικές δυνάμεις στο Αιγαίο.

To μικρό αυτό κοσμοπολίτικο νησί κοντά στην Αθήνα, με τη μοναδική ατμόσφαιρα, θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Ιδανικός προορισμός για μικρές αποδράσεις όλο τον χρόνο, αλλά και για καλοκαιρινές διακοπές, οι Σπέτσες έχουν την ιδιότητα να σας κάνουν να νιώθετε μοναδικοί. «Eκλεκτοί» κατ’ουσίαν!

Αξίζει να δείτε:

Η γιορτή της Αρμάτας! Η διάσημη γιορτή της Αρμάτας ή, αλλιώς, ο εορτασμός της επετείου της Ναυμαχίας των Σπετσών, που πραγματοποιείται το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Η γιορτή κορυφώνεται με την αναπαράσταση της ναυμαχίας της Αρμάτας, την πυρπόληση της τουρκικής ναυαρχίδας και την καύση πυροτεχνημάτων.

Ζήστε μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ (photo gallery):

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ