Οι άνθρωποί μας
μας κάνουν μοναδικούς

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής. Παρόλο που θα ήταν εύκολο να αποδώσουμε τις επιτυχίες μας στα υψηλής ποιότητας σκάφη μας, τις εταιρικές δομές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις τεχνολογίες, η πραγματικότητα είναι αυτή: οι άνθρωποι μας είναι αυτοί που μας κάνουν μοναδικούς.

MANAGEMENT Team

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

CFES (Centre Francophone d’etudes superieures – UNIVERSITE AIX-MARSEILLE III – Mention Administration Economique et sociale)
MASTER:  Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πάντειο Πανεπιστήμιο)
Στρατιωτική θητεία στην Ελληνική Αεροπορία
Ξεκίνησα νωρίς με τη δική μου επιχείρηση. Είχα πάντα δικές μου επιχειρήσεις.
MD και Εμπορικός Διευθυντής στην εταιρεία Κυριακόπουλοι ΑΕ (Πωλήσεις -Service -Eπισκευές αυτοκινήτων)
10 έτη εμπειρίας στη διοίκηση του Εμπορικού Τμήματος.
Το 2008 δημιουργήσαμε με τον Χρήστο και τον Κίμωνα την Open Sea.
Εργάζομαι στην OPENSEA με 10 χρόνια ενεργητικής εμπειρίας στο τμήμα ναύλωσης και πωλήσεων.
Θέση: MD και Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος
Χόμπυ: Χειμερινό σκι  & ταξίδια
Η επαγγελματική ενασχόληση μου με τη θάλασσα προέκυψε από το πάθος που είχα από μικρό παιδί να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω νέους προορισμούς. Πιστεύω ότι το βασικό συστατικό τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής καταξίωσης κι επιτυχίας του κάθε ανθρώπου, βρίσκεται στο να κάνει τρόπο ζωής αυτό που πραγματικά αγαπάει.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  (ΕΜΠ)
Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός
Στρατιωτική θητεία στην Ελληνική Αεροπορία
Ξεκίνησα νωρίς με τη δική μου επιχείρηση. Είχα πάντα δικές μου επιχειρήσεις.
MD και Τεχνικός Διευθυντής στην εταιρεία Κυριακόπουλοι ΑΕ (Πωλήσεις -Service -Eπισκευές αυτοκινήτων)
15 έτη εμπειρίας στη διοίκηση του Τεχνικού Τμήματος.
Το 2008 δημιουργήσαμε με τον Ευτύχη και τον Κίμωνα την Open Sea.
Εργάζομαι στην OPENSEA από το 2015.
Θέση: MD και Τεχνικός Διευθυντής.
Χόμπυ: Η ενασχόλησή μου με τα φουσκωτά σκάφη ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η θάλασσα ήταν πάντα τρόπος ζωής για μένα. Πάντα απολαμβάνω ακόμα μια ωραία μέρα στο φουσκωτό.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΚΙΜΩΝ ΚΑΡΥΔΗΣ

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  (ΕΜΠ)
Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός
Εργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρεία Alpha Marine.
Εγγραφή (μελέτη και ανασύσταση) του ελληνικού αλιευτικού στόλου.
Συμμόρφωση με τα πρότυπα της ΕΕ.
Στρατιωτική θητεία.
Μέλος του τεχνικού τμήματος της Ναυτικής Βάσης στη Σαλαμίνα.
Εργάστηκε ιδιωτικά στην εξυπηρέτηση και ανακατασκευή του Rib.
15 χρόνια εμπειρίας στην ανασυγκρότηση, συναρμολόγηση και τον έλεγχο φουσκωτών και ταχύπλοων σκαφών.
Το 2008 δημιουργήσαμε με τον Χρήστο και τον Ευτύχη την Open Sea.
Εργάζομαι στην OPENSEA με 10 χρόνια ενεργητικής εμπειρίας στο τμήμα ναύλωσης.
Θέση: MD και Τεχνικός Διευθυντής Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών.
Χόμπυ: Πάντα αγαπούσα τη θάλασσα. Η θάλασσα ήταν πάντα το πάθος μου και ο λόγος που ασχολήθηκα με τα σκάφη. Ως παιδί ήμουν μέλος της ιστιοπλοϊκής ομάδας του Ολυμπιακού.
Δεδομένου ότι πάντα απολαμβάνω μια γρήγορη βόλτα με τις καινούριες μας αφίξεις σκαφών, πρώτα δοκιμάζουμε τα σκάφη που παραδίδουμε.

Οι συνεργάτες μας

Με περισσότερους από 20 συνεργάτες σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα, η Open Sea αποτελείται από δημιουργικούς, ναυτικά έμπειρους, παθιασμένους με την θάλασσα skippers. Είμαστε δημιουργοί εμπειριών, πιστοποιημένοι skippers ταχύπλοων σκαφών, ναυπηγοί, τεχνικοί εμπειρογνώμονες και πάνω απ ‘όλα αναζητητές περιπέτειας, και παθιασμένοι με το βαθύ μπλε. Και ενώ οι ρόλοι μας είναι ποικίλοι, μας ενώνει το πάθος μας για την δημιουργία εκπληκτικών εμπειριών για κάθε πελάτη, κάθε φορά.

SKIPPERS

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος με έναν έμπειρο πιστοποιημένο skipper, η Open Sea είναι ο απόλυτος προορισμός.
Μένοντας πιστοί στην αποστολή μας να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, στην Open Sea γνωρίζουμε ότι ο καπετάνιος είναι το πιο σημαντικό συστατικό για μια εκπληκτική εμπειρία στην θάλασσα. Διαθέτουμε πιστοποιημένους καπετάνιους με μεγάλη εμπειρία. Όλοι επιλέγονται βάση κριτηρίων υψηλού επιπέδου. Είναι όλοι άριστοι ομιλητές Αγγλικών, με υψηλές επικοινωνιακές δεξιότητες, που εστιάζουν στην παροχή εκπληκτικών εμπειριών για εσάς. Με χιλιάδες ώρες εμπειρίας στη θάλασσα είναι εδώ για να σας προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, αποκαλύπτοντάς σας τα κρυμμένα μυστικά του Αιγαίου πελάγους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια σε κάθε μίλι του ταξιδιού σας.

Τεχνικό τμήμα

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους, μεγάλης εμπειρίας ναυπηγούς, μηχανικούς και εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους. Είναι εδώ για να επιθεωρούν κάθε ημέρα τα σκάφη μας, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία τους.
Με χιλιάδες ώρες τεχνικής εμπειρίας είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα για την εμπειρία των πελατών μας, όσον αφορά την ασφάλειά τους.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας αποτελείται από έμπειρους, δημιουργικούς και εξειδικευμένους συνεργάτες. Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε εμπειρίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τις βασικές μας αξίες, δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες στη θάλασσα και σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο.
Είμαστε εδώ για τους λάτρεις της θάλασσας, τους φίλους, τις οικογένειες, τους τουρίστες και τις εταιρείες που απολαμβάνουν τις εμπειρίες τους στη θάλασσα, εξερευνώντας τους κρυμμένους ελληνικούς θησαυρούς και κάνοντας αποδράσεις σε άπειρους μυστικούς προορισμούς.
Απαντώντας σε κάθε σας πρόκληση, είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε για εσάς την τέλεια θαλάσσια εμπειρία αποκαλύπτοντας μοναδικούς τρόπους να εξερευνήσετε την πραγματική ομορφιά των ελληνικών θαλασσών που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Από εξατομικευμένες εκδρομές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις για την εταιρεία σας, η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στα κρυφά μονοπάτια μιας αξέχαστης  θαλάσσιας εμπειρίας. Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας και αρχίστε να απολαμβάνετε την απαράμιλλη ομορφιά της Open Sea.

Get Ready
for your next Sea Exploration