09 Ιούν 2017

Το καλύτερο κομμάτι των διακοπών μας

Είμαστε μια 5 μελής οικογένεια και ανυπομονούμε όλο το χρόνο για τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Το γεγονός ότι είμαστε 5 διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και με διαφορετικά ενδιαφέροντα καθιστά πιο δύσκολο για εμάς να βρούμε τον καλύτερο τύπο διακοπών για όλους.
Αυτό το καλοκαίρι ήμασταν αποφασισμένοι να διοργανώσουμε ένα ταξίδι που θα απολαμβάναμε όλοι και να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα μας έφερνε πιο κοντά και θα την θυμόμασταν για χρόνια.
Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να συνδυάσουμε την ιδιωτικότητα που μια οικογένεια θέλει με την ευελιξία να οργανώσoυμε το δικό μας πρόγραμμα για να επισκεφτούμε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς για να ικανοποιήσουμε τα συμφέροντα όλων. Θέλαμε να συνδυάσουμε κάπως την περιπέτεια με τη χαλάρωση, τη φύση με την ελευθερία και την ιδιωτικότητα με την δυνατότητα να επισκεφθούμε τα γραφικά Ελληνικά νησιά.
Μετά από μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε όλα αυτά με αυτό που οι 5 αγαπάμε περισσότερο, τη θάλασσα! Θα μπορούσαμε να νοικιάσουμε ένα φουσκωτό σκάφος και να περάσουμε τις διακοπές μας όπως ονειρευόμασταν. Και έτσι, κάναμε.
Μόλις επιβιβαστήκαμε στο φουσκωτό σκάφος όλα τα προβλήματα και οι ανησυχίες μας έμειναν πίσω και όλοι μαζί ήμασταν έτοιμοι να εξερευνήσουμε την Ελληνική θάλασσα και να περάσουμε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές μαζί.
Αποφασίσαμε να επισκεφθούμε την Ύδρα και να πάρουμε το φουσκωτό σκάφος και να επισκεφτούμε μια διαφορετική παραλία κάθε μέρα. Επωφεληθήκαμε επίσης από την ελευθερία που προσφέρει ενα φουσκωτό σκάφος και κάναμε μια περιήγηση γύρω από τις Σπέτσες. Μαγευτήκαμε από τα καθαρά νερά των δύο νησιών και το όμορφο τοπίο που βρισκόταν γύρω μας καθώς ταξιδεύαμε στο Αιγαίο με τους γλάρους να είναι η συντροφιά μας.
Η αγαπημένη μας στιγμή ήταν όταν ο καπετάνιος του φουσκωτού σκάφους αποφάσισε να μας οδηγήσει για μια βουτιά σε μια ανεξερεύνητη «ιδιωτική» παραλία. Το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό όταν πλησιάζαμε σε μια απόλυτα καθαρή παραλία που μας περίμενε να την εξερευνήσουμε. Εκείνη την μέρα όλοι ζήσαμε μια αξέχαστη εμπειρία και το αληθινό συναίσθημα των διακοπών και της οικογενειακής διασκέδασης!

    More Inspiration

    Get Ready
    for your next Sea Exploration