ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ

Δημιουργήστε μοναδικούς οικογενειακούς δεσμούς όπως ποτέ ξανά μοιραζόμενοι μια μοναδική εμπειρία ζωής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας τη δική σας την εξατομικευμένη οικογενειακή εκδρομή για να ζήσετε τη μαγεία της ανακάλυψης και της εξερεύνησης με όλη την οικογένειά σας. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε ταξιδιώτες οποιασδήποτε ηλικίας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες σε απίστευτα μέρη που είναι αυθεντικά, συναρπαστικά και διασκεδαστικά. Ας δημιουργήσουμε μαζί μια οικογενειακή εκδρομή που συνδυάζει την περιπέτεια, τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα με μοναδικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Ή μπορείτε να επιλέξετε μία από τις οργανωμένες οικογενειακές εκδρομές μας στην Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες ή την Κέα που περιλαμβάνουν οργανωμένες παραλίες με εύκολη πρόσβαση για ατέλειωτη διασκέδαση με τα παιδιά σας!

Αίγινα-Αγκίστρι: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, σας ξεκινάμε για μια ολοήμερη ξενάγηση στην Αίγινα. Πρώτα επισκεφτείτε το Αγκίστρι με μια περιήγηση γύρω από το νησί, εξερευνήστε τους απομονωμένους όρμους και κάντε ένα διάλειμμα για βουτιά σε μια αμμώδη παραλία. Δεύτερη στάση είναι το νησί Μονή με τα καθαρά του νερά ιδανικό για κολύμβηση και καταδύσεις. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών, κατευθυνόμαστε στον Κόλπο της Πέρδικας, ένα παραδοσιακό ψαρολίμανο στο νησί της Αίγινας μόλις 5 λεπτά μακριά από το κέντρο, για μεσημεριανό γεύμα στις διάσημες θαλάσσιες ταβέρνες.
Μετά το γεύμα συνεχίζουμε στη δυτική πλευρά του νησιού και κάνουμε μια στάση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας για καφέ και περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την παραδοσιακή αγορά και την «Παλιά Πόλη” της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας. Το ταξίδι επιστροφής ξεκινάει από την άλλη πλευρά του νησιού και οδηγεί κατευθείαν για check out στην Αττική.

Πόρος-Αίγινα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, αναχωρούμε για μια ολοήμερη περιήγηση στον Πόρο. Πρώτη στάση είναι το νησιωτικό σύμπλεγμα Τσελεβίνια, όπου τα κρυστάλλινα μπλε νερά και οι αμμώδεις παραλίες θα καθαρίσουν το μυαλό σας! Μπορείτε να κολυμπήσετε, να εξερευνήσετε τον βυθό ή απλά να απολαύσετε τον Ελληνικό ήλιο. Μετά από στάση 2 ωρών συνεχίζουμε προς τον Πόρο γύρω στην ανατολική πλευρά του νησιού, κοντά στο νησί Αγ. Ιωάννης και το κάστρο Μπούρτζι που χτίστηκε το 1827. Κάνουμε στάση στο λιμάνι του Πόρου,για βόλτα, φαγητό και ούζο στις τοπικές ταβέρνες. Μετά το γεύμα συνεχίζουμε την πλεύση μας στη δυτική πλευρά του νησιού και κάνουμε στάση στο Λιμάνι της Αίγινας για απογευματινό καφέ και βόλτες στα σοκάκια. Το ταξίδι της επιστροφής σας πάει στη βόρεια πλευρά του νησιού και κατευθείαν πίσω στην ακτογραμμή της Αττικής έχοντας πίσω μας το ηλιοβασίλεμα!

 

Ύδρα – Πορος: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για μια ολοήμερη περιήγηση στην Ύδρα. Μετά από 60 λεπτά διάσχισης του Σαρωνικού κόλπου, φθάνουμε στην Ύδρα. Συνεχίζουμε με Κρουαζιέρα γύρω από την ανατολική πλευρά του νησιού για να εξερευνήστε σπηλιές, γκρεμούς και βουτιές στα μαγευτικά κρυστάλλινα νερά του νησιού. Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε δυτικά για το Νησί Ντόκος και κάνουμε στάση σε μια αμμώδη ήσυχη παραλία. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ύδρας για μια επίσκεψη στην πόλη, τα αξιοθέατα και το μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό κατευθυνόμαστε στη δυτική πλευρά του νησιού προς τον Πόρο, το νησί του Ποσειδώνα, αρχαίο θεό της θάλασσας. Κάνουμε μια στάση στο κεντρικό λιμάνι για ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ και ένα περίπατο μέχρι τα όμορφα σοκάκια. Στην επιστροφή κατευθυνόμαστε απευθείας στη βάση για check out.

Σπέτσες: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, θα επισκεφτούμε τις Σπέτσες, το πιο δημοφιλές νησί του Σαρωνικού κόλπου. Ξεκινάμε με Κρουαζιέρα μέσω του καναλιού και 75 λεπτά αργότερα σταματάμε στο νησί Ντόκος για κολύμπι σε μια μοναδική αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά. Μετά από διάλλειμα μιας ώρας κατευθυνόμαστε προς τις Σπέτσες και σταματάμε στη διάσημη παραλία Ζωγεριά. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην κρυστάλλινη θάλασσα και να γευματίσετε στη διάσημη τοπική ταβέρνα ακριβώς πάνω στην παραλία. Μετά το μεσημεριανό γευματίζουμε στη δυτική πλευρά του νησιού και κατευθυνόμαστε προς τον κόλπο της Χίνιτσας στην ηπειρωτική χώρα ακριβώς απέναντι από το νησί. Τελική στάση στο παλιό λιμάνι των Σπετσών. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την παλιά πόλη, να περπατήσετε στα όμορφα σοκάκια και να πιείτε έναν καφέ, που σερβίρεται με παραδοσιακό γλυκό στην προβλήτα πριν φύγετε. Το ταξίδι επιστροφής θα σας οδηγήσει στο κανάλι της Ύδρας και κατευθείαν πίσω στην Ανάβυσσο, την ώρα που ο ήλιος ξεχύνεται σε μια έκρηξη χρωμάτων στο πλευρό μας.

Κέα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για την Κέα, το πλησιέστερο νησί των Κυκλάδων. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτογραμμής και κατευθυνόμαστε προς τον αρχαίο ναό της Καρθαίας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το μονοπάτι για μια διαφορετική ματιά στο ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία. Μετά το διάλειμμα κατευθυνόμαστε προς το βόρειο τμήμα του νησιού και επισκεπτόμαστε τις όχθες του Σπαθί, της Συκαμιάς και της Οτζιάς με πολλαπλές στάσεις για κολύμπι, καταδύσεις και ηλιοθεραπεία, προτού καταλήξουμε στο πιο όμορφο φυσικό λιμάνι του Βουρκαριού. Δοκιμάστε παραδοσιακά θαλασσινά στα διάσημα εστιατόρια της προβλήτας, όπου ο αστακός έχει την τιμητική του!

A Lifetime experience you will remember for the rest of your life

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

See How We
EXPLORE,ESCAPE,LIVE
Unique Experiences.

#opensea

for a chance to be featured to our experience world!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ