ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ελλάδα, η γενέτειρα των σημαντικότερων ιστορικών προσώπων και γεγονότων, είναι γεμάτη με ιστορικά ορόσημα. Τα ελληνικά νησιά είναι γεμάτα ιστορικές τοποθεσίες που μπορεί έναν επισκέπτης να ανακαλύψει. Απολαύστε μερικές από τις πιο διάσημες τοποθεσίες και μνημεία της Ελλάδας από μια νέα οπτική. Φορέστε το μαγιό σας και χαλαρώστε στα άνετα καθίσματα του σκάφους. Στην «Open Sea” μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς τη θεματική εκδρομή που πάντα θέλατε. Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία, θαυμάζοντας τα μοναδικά ιστορικά μνημεία, σε συνδυασμό με την ομορφιά της Ανοιχτής Θάλασσας που σας συνοδεύει. Ας δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη περιπέτεια στην αξιοθαύμαστη Ιστορία της Ελλάδας.

Ή μπορείτε να επιλέξετε μια από τις οργανωμένες εκδρομές Ιστορίας. Παρασυρθείτε από την επική ομορφιά του ναού του Ποσειδώνα στην περιήγησή μας στο Σούνιο, θαυμάσετε τον ναό της Καρθαίας στην περιήγησή μας στην Κέα ή απολαύσετε τη μοναδική θέα στο λόφο του ναού της Αφαίας στην περιήγησή μας στην Αίγινα

Σούνιο: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, επισκεπτόμαστε τον αρχαίο ελληνικό ναό του Ποσειδώνα, θεού της θάλασσας στην κλασσική μυθολογία, ακριβώς στην άκρη του ακρωτηρίου Σουνίου. Ο ναός είναι φτιαγμένος στο ακρωτήριο και περιβάλλονται από θάλασσα. Ο ναός φέρει βαθιά χαραγμένο το όνομα του αγγλικού ρομαντικού ποιητή Λόρδου Βύρωνα. Σύμφωνα με το μύθο, το ακρωτήριο του Σουνίου είναι το σημείο όπου ο Αιγέας, βασιλιάς της Αθήνας, βούτηξε στο θάνατό του από τον βράχο, δίνοντας έτσι το όνομά του στο Αιγαίο. Μην παραλείψετε να περπατήσετε μέχρι στο μονοπάτι και να επισκεφθείτε το ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία με θέα το αρχαιολογικό μνημείο.

Κέα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, επισκεπτόμαστε την Κέα, το πλησιέστερο νησί των Κυκλάδων. Απολαμβάνουμε τη διαδρομή κατά μήκος της ακτογραμμής και κατευθυνόμαστε προς τον αρχαίο ναό της Καρθαίας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το μονοπάτι για μια πιο προσεκτική ματιά στο ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία.

Αίγινα: Επιλέξτε την ολοήμερη εκδρομή μας στην Αίγινα ξεκινώντας από την Ανάβυσσο ή την Βουλιαγμένη, και νιώστε την ενέργεια από τον μοναδικό ναό της Αφαίας, που είναι ναός δωρικού τύπου

A Lifetime experience you will remember for the rest of your life

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

See How We
EXPLORE,ESCAPE,LIVE
Unique Experiences.

#opensea

for a chance to be featured to our experience world!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ