ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Σας προσφέρουμε τη μοναδική ευκαιρία να οργανώσετε μια ημέρα που θα θυμάστε για πάντα για εσάς και τους αγαπημένους σας! Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας την εξατομικευμένη ρομαντική απόδρασή σας που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες εσάς και των αγαπημένων σας. Είτε είστε ένα ζευγάρι που αναζητάτε περιπέτεια ή μια ρομαντική εμπειρία, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την απόλυτη απόδραση. Χαλαρώστε την ώρα που ο ήλιος συναντά τη θάλασσα και μοιραστείτε ένα φιλί στο φως ενός λαμπερού ηλιοβασιλέματος. Υπάρχουν μόνο 3 πράγματα που θα χρειαστείτε για μια συναρπαστική μέρα με το άλλο σας μισό, ένα φουσκωτό σκάφος, ένα καλό κρασί και την ηρεμία της ελληνικής θάλασσας. Εξερευνήστε τη θάλασσα και ο ένας τον άλλο όπως ποτέ άλλοτε με την ελευθερία που προσφέρουν τα σκάφη μας και απολαύστε την ιδιωτικότητα και την θέα που πάντα θέλατε. Σας προσφέρουμε απόλυτη ευελιξία για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ρομαντική εμπειρία με την ασφάλεια και την εμπειρία της Open Sea.

Σούνιο: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, επισκεπτόμαστε τον αρχαίο ελληνικό ναό του Ποσειδώνα, θεού της θάλασσας στην κλασσική μυθολογία, ακριβώς στην άκρη του ακρωτηρίου Σουνίου. Ο ναός είναι φτιαγμένος στο ακρωτήριο και περιβάλλονται από θάλασσα. Ο ναός φέρει βαθιά χαραγμένο το όνομα του αγγλικού ρομαντικού ποιητή Λόρδου Βύρωνα. Σύμφωνα με το μύθο, το ακρωτήριο του Σουνίου είναι το σημείο όπου ο Αιγέας, βασιλιάς της Αθήνας, βούτηξε στο θάνατό του από τον βράχο, δίνοντας έτσι το όνομά του στο Αιγαίο. Μην παραλείψετε να περπατήσετε μέχρι στο μονοπάτι και να επισκεφθείτε το ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία με θέα το αρχαιολογικό μνημείο. Στην επιστροφή συνεχίζουμε  κατά μήκος της ακτογραμμής με αρκετές στάσεις για κολύμβηση, καταδύσεις και ηλιοθεραπεία.

Ύδρα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για μια ολοήμερη περιήγηση στην Ύδρα. Μετά από 60 λεπτά διάσχισης του Σαρωνικού κόλπου, φθάνουμε στην Ύδρα. Συνεχίζουμε γύρω από την ανατολική πλευρά του νησιού για να εξερευνήστε σπηλιές, γκρεμούς και βουτιές στα μαγευτικά κρυστάλλινα νερά του νησιού. Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε δυτικά για το Νησί Ντόκος και κάνουμε στάση σε μια αμμώδη ήσυχη παραλία. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ύδρας για μια επίσκεψη στην πόλη, τα αξιοθέατα και το μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό κατευθυνόμαστε στη δυτική πλευρά του νησιού προς τον Πόρο, το νησί του Ποσειδώνα, αρχαίο θεό της θάλασσας. Κάνουμε μια στάση στο κεντρικό λιμάνι για ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ και ένα περίπατο μέχρι τα όμορφα σοκάκια. Στην επιστροφή κατευθυνόμαστε απευθείας στη βάση για check out.

Πόρος: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για μια ολόμέρη περιήγηση στον Πόρο. Αρχικά θα επισκεφθούμε το κανάλι των Τσελεβίνιων νησιών όπου τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά και η αμμώδης παραλία θα καθαρίσουν το μυαλό σας. Μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε κατάδυση με αναπνευστήρα ή απλά ένα καλό μαύρισμα κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών συνεχίζουμε προς τον Πόρο κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του νησιού γύρω από το νησί του Αγίου Ιωάννη και το κάστρο του Μπούρτζι, χτισμένο το 1827. Σταματάμε στο λιμάνι του Πόρου για μια βόλτα στην πολύχρωμη πόλη, μεσημεριανό και μερικά ποτηράκια ούζο στις τοπικές ταβέρνες.

Κέα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για την Κέα, το πλησιέστερο νησί των Κυκλάδων. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτογραμμής και κατευθυνόμαστε προς τον αρχαίο ναό της Καρθαίας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το μονοπάτι για μια πιο προσεκτική ματιά στο ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία. Μετά το διάλειμμα κατευθυνόμαστε προς το βόρειο τμήμα του νησιού και επισκεπτόμαστε τις όχθες του Σπαθί, της Συκαμιάς και της Οτζιάς με πολλαπλές στάσεις για κολύμπι, καταδύσεις και ηλιοθεραπεία, προτού καταλήξουμε στο πιο όμορφο φυσικό λιμάνι του Βουρκαριού. Δοκιμάστε παραδοσιακά θαλασσινά στα διάσημα εστιατόρια της προβλήτας, όπου ο αστακός έχει την τιμητική του!

A Lifetime experience you will remember for the rest of your life:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

See How We
EXPLORE,ESCAPE,LIVE
Unique Experiences.

#opensea

for a chance to be featured to our experience world!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ