ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Για τους γνήσιους λάτρεις του απέραντου μπλε, ανακαλύψαμε τις καλύτερες τοποθεσίες στο Αιγαίο και το Ιόνιο για καταδύσεις και γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να σας πάμε εκεί. Αποφύγετε τις πολυσύχναστες περιοχές και ζήστε μια μοναδική περιπέτεια ανακαλύψεων στους κρυμμένους πολύχρωμους βυθούς που θα σας κόψουν την ανάσα από την μια ήσυχη παραλία στην άλλη και από το ένα μαγευτικό νησί στο άλλο.

Απλά βάλτε τη μάσκα σας, βουτήξτε στο βαθύ μπλε και ξεκινήστε την περιπέτεια σας.

Επιλέξετε μια από τις οργανωμένες περιηγήσεις μας στην Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες ή την Κέα! Εμείς σας παρέχουμε τον εξοπλισμό, εσείς απλά ανακαλύψτε την ομορφιά των κρυμμένων κοραλλιών στον βυθό!

Φορέστε τη μάσκα σας και αφήστε τα κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας να σας οδηγήσουν σε μια μοναδική και ασφαλή περιπέτεια!

Αίγινα-Αγκίστρι: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, σας ξεκινάμε για μια ολοήμερη ξενάγηση στην Αίγινα. Πρώτα επισκεφτείτε το Αγκίστρι με μια κρουαζιέρα γύρω από το νησί, εξερευνήστε τους απομονωμένους όρμους και κάντε ένα διάλειμμα για βουτιά σε μια αμμώδη παραλία. Δεύτερη στάση είναι το νησί Μονή με τα καθαρά του νερά ιδανικό για κολύμβηση και καταδύσεις. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών, κατευθυνόμαστε στον Κόλπο της Πέρδικας, ένα παραδοσιακό ψαρολίμανο στο νησί της Αίγινας μόλις 5 λεπτά μακριά από το κέντρο, για μεσημεριανό γεύμα στις διάσημες θαλάσσιες ταβέρνες.

Μετά το γεύμα συνεχίζουμε στη δυτική πλευρά του νησιού και κάνουμε μια στάση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας για καφέ και περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Μπορείτε να επισκεφθείτε την παραδοσιακή αγορά και την «Παλιά πόλη” της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας. Το ταξίδι επιστροφής ξεκινάει από την άλλη πλευρά του νησιού και οδηγεί κατευθείαν για check out στην Αττική.

Ύδρα – Πορος: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για μια ολοήμερη περιήγηση στην Ύδρα. Μετά από 60 λεπτά διάσχισης του Σαρωνικού κόλπου, φθάνουμε στην Ύδρα. Συνεχίζουμε με περιήγηση γύρω από την ανατολική πλευρά του νησιού για να εξερευνήστε σπηλιές, γκρεμούς και βουτιές στα μαγευτικά κρυστάλλινα νερά του νησιού. Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε δυτικά για το Νησί Ντόκος και κάνουμε στάση σε μια αμμώδη ήσυχη παραλία. Μετά από ένα διάλειμμα δύο ωρών κατευθυνόμαστε προς το λιμάνι της Ύδρας για μια επίσκεψη στην πόλη, τα αξιοθέατα και το μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό κατευθυνόμαστε στη δυτική πλευρά του νησιού προς τον Πόρο, το νησί του Ποσειδώνα, αρχαίο θεό της θάλασσας. Κάνουμε μια στάση στο κεντρικό λιμάνι για ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ και ένα περίπατο μέχρι τα όμορφα σοκάκια. Στην επιστροφή κατευθυνόμαστε απευθείας στη βάση για check out.

Σπέτσες: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, θα επισκεφτούμε τις Σπέτσες, το πιο δημοφιλές νησί του Σαρωνικού κόλπου. Ξεκινάμε με περιήγηση μέσω του καναλιού και 75 λεπτά αργότερα σταματάμε στο νησί Ντόκος για κολύμπι σε μια μοναδική αμμώδη παραλία με καταγάλανα νερά. Μετά από διάλλειμα μιας ώρας κατευθυνόμαστε προς τις Σπέτσες και σταματάμε στη διάσημη παραλία Ζωγεριά. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην κρυστάλλινη θάλασσα και να γευματίσετε στη διάσημη τοπική ταβέρνα ακριβώς πάνω στην παραλία. Μετά το μεσημεριανό γευματίζουμε στη δυτική πλευρά του νησιού και κατευθυνόμαστε προς τον κόλπο της Χίνιτσας στην ηπειρωτική χώρα ακριβώς απέναντι από το νησί. Τελική στάση στο παλιό λιμάνι των Σπετσών. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την παλιά πόλη, να περπατήσετε στα όμορφα σοκάκια και να πιείτε έναν καφέ, που σερβίρεται με παραδοσιακό γλυκό στην προβλήτα πριν φύγετε. Το ταξίδι επιστροφής θα σας οδηγήσει στο κανάλι της Ύδρας και κατευθείαν πίσω στην Ανάβυσσο, την ώρα που ο ήλιος ξεχύνεται σε μια έκρηξη χρωμάτων στο πλευρό μαςv

Κέα: Ξεκινώντας από την βάση μας στην Ανάβυσσο, ταξιδεύουμε για την Κέα, το πλησιέστερο νησί των Κυκλάδων. Ταξιδεύουμε κατά μήκος της ακτογραμμής και κατευθυνόμαστε προς τον αρχαίο ναό της Καρθαίας στην ανατολική πλευρά του νησιού. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το μονοπάτι για μια διαφορετική ματιά στο ναό ή να κολυμπήσετε στην όμορφη αμμώδη παραλία. Μετά το διάλειμμα κατευθυνόμαστε προς το βόρειο τμήμα του νησιού και επισκεπτόμαστε τις όχθες του Σπαθί, της Συκαμιάς και της Οτζιάς με πολλαπλές στάσεις για κολύμπι, καταδύσεις και ηλιοθεραπεία, προτού καταλήξουμε στο πιο όμορφο φυσικό λιμάνι του Βουρκαριού. Δοκιμάστε παραδοσιακά θαλασσινά στα διάσημα εστιατόρια της προβλήτας, όπου ο αστακός έχει την τιμητική του!

A Lifetime experience you will remember for the rest of your life:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

See How We
EXPLORE,ESCAPE,LIVE
Unique Experiences.

#opensea

for a chance to be featured to our experience world!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ