ΣΟΥΝΙΟ original rib tour
ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΣΟΥΝΙΟ original rib tour

Αποδράστε στη θαυμάσια και μεγαλοπρεπή ομορφιά του Ναού του Ποσειδώνα που στέκεται ψηλά και περήφανα στο βορειότερο ακρωτήριο της Αττικής που χαϊδεύεται από τις άκρες των κυμάτων δημιουργώντας ένα εκπληκτικό τοπίο. Απολαύστε μια δροσιστική βουτιά στα μαγευτικά κρυστάλλινα νερά που σας φέρουν στην μνήμη το όνομα του Ποσειδώνα, του Θεού της θάλασσας που βρίσκεται περήφανα στην κορυφή τους με θέα το άπειρο γαλάζιο.H εκδρομή σας στο Σούνιο με το φουσκωτό σκάφος αρχίζει!

15:30 Επιβίβαση

Λένε ότι το να ερωτευτείς είναι εύκολο στο ηλιοβασίλεμα. Επιβιβαστείτε για μια διαφορετική εμπειρία. Σας περιμένουμε στη μαρίνα Βουλιαγμένης για να ξεκινήσουμε την εκδρομή μας

 

16:00 Αναχώρηση από Βουλιαγμένη

Επιβιβαστείτε στα υπερσύγχρονα φουσκωτά σκάφη μας και απολαύστε το ταξίδι. Αγκαλιάστε τον σύντροφό σας γιατί μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σας και ίσως η πιο ρομαντική μόλις ξεκίνησε. Μετά από 35 λεπτά πλοήγησης με παρέα εκπληκτικά αξιοθέατα, θα φτάσουμε στο Σούνιο.

 

16:40 Κόλπος του Σουνίου

Είμαστε εδώ. Σε ένα μέρος που άγγιξαν οι θεοί, έτοιμοι να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία.
Θαυμάστε τον πιο ένδοξο ελληνικό ναό τον ναό του Ποσειδώνα. Αφήστε τη μοναδική αρχιτεκτονική και την αίσθηση της αναζωογονητικής ενέργειας να σας ταξιδέψει στην αρχαία ιστορία του ναού.
Αν έχετε πάρει ήδη αρκετές φωτογραφίες (παρότι δεν είναι ποτέ αρκετές) ήρθε η ώρα για μια δροσιστική βουτιά και για ηλιοθεραπεία στην αμμώδη παραλία μέσα στον καλά προστατευμένο κόλπο του Σουνίου, στην τοποθεσία όπου στην αρχαιότητα, υπήρχε το ναυπηγείο του αθηναϊκού στόλου.
Μετά από αυτή την εκπληκτική εμπειρία θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα ποτήρι ελληνικό κρασί στην τοπική ταβέρνα.

18:00 Ανασυγκρότηση

Ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθούμε, έχουμε περισσότερα για σας.

 

18:15 Πάτροκλος

Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να βουτήξετε και να κάνετε καταδύσεις  για μια ώρα.

 

19:15 Αρσίδα

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Εξερευνήστε το μυστήριο του σπήλαιου της Αρσίδας στο νησί της Αρσίδας.

 

20:00 Άφιξη

Επιστρέφουμε στη Βουλιαγμένη στις 20.00. Είμαστε σίγουροι ότι το μυαλό σας είναι ακόμα στο Σούνιο…

Πάτροκλος: Το νησί Πάτροκλος ή Γαϊδουρονήσι είναι ένα μικρό, ιδιωτικό νησί που βρίσκεται στον Σαρωνικό κόλπο. Οι παραλίες είναι μεγάλες και αμμώδεις με νερά γεμάτα ψάρια, λόγω των θαλάσσιων ρευμάτων στην περιοχή. Θα έχετε την ευκαιρία για μια βουτιά για μια ολόκληρη ώρα υπό τους ήχους της μουσικής. Αναψυκτικά σας περιμένουν στο σκάφος.

Αρσίδα: Μια πολύχρωμη, ανοιχτή σπηλιά που ξεκινά από 6 μέτρα, η Αρσίδα στο νησί της Αρσίδας είναι η τελευταία μας στάση. Τα τείχη και ο πυθμένας καλύπτονται από κόκκινα άλγη και κίτρινα φωτεινά κοράλλια. Σε ορισμένα σημεία φαίνεται απύθμενο και μέσα σε ρωγμές συναντάμε αρθρόποδα και ψάρια.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: Να «ξεκλέψετε» ένα από τα πιο αξέχαστα ηλιοβασιλέματα της ζωής σας όταν ο ήλιος χάνεται, αφήνοντας σας να νιώσετε ότι όλα είναι δυνατά σε αυτό το πανέμορφο τοπίο.

Μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα φτάνει στο τέλος της: Κάντε μια βουτιά στα μαγευτικά νερά με θέα τον ναό του απόλυτου θεού της θάλασσας και νιώστε τη μαγευτική ενέργεια και την ατμόσφαιρα της ιστορικής τοποθεσίας.

Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ
ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

See How We
EXPLORE,ESCAPE,LIVE
Unique Experiences.

#opensea

for a chance to be featured to our experience world!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ